سبد خرید
{{item.quantity}}
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
{{item.promotion_discount|number}} تومان تخفیف
{{item.total|number}} تومان
مبلغ قابل پرداخت
{{model.subtotal|number}} تومان
ثبت سفارش
سبد خرید شما خالی است
استرینر حرفه‌ای بار برای صاف‌ کردن نوشیدنی، کوکتل و قهوه سرد

استرینر حرفه‌ای بار برای صاف‌ کردن نوشیدنی، کوکتل و قهوه سرد

استرینر یا Strainer یکی از پایه‌ای‌ترین ابزارهای بار است که کنار شییکر، مادلر، باراسپون، میکسینگ‌گلس و جیگر قرار می‌گیرد. بدون استرینر، حتی اگر بهترین شییکر دنیا را داشته باشید، نوشیدنی شما پر از تکه یخ، پوست لیمو یا برگ نعناع خواهد بود و شفافیت و mouthfeel نوشیدنی از بین می‌رود.

استرینر برای انجام فرآیند تصفیه مکانیکی (Straining) استفاده می‌شود. یعنی قبل از سرو نوشیدنی، مواد جامد – مثل پالپ، گیاه، دانه میوه، یخ، ادویه – از مایع جدا شوند. این ابزار تفاوت نوشیدنی خانگی و حرفه‌ای را مشخص می‌کند.

🟢 استرینر در چه نوشیدنی‌هایی کاربرد دارد؟

موهیتو

ماک‌تیل‌های گیاهی

اسمش‌های میوه‌ای

کوکتل‌های سنگین با پالپ

انواع قهوه سرد (Cold Brew & Flash Brew)

نوشیدنی‌های الکلی در بار بین‌المللی

ماگیتو و لیمونادهای کافی‌شاپی

هدف اصلی: لیوان شفاف، نوشیدن راحت، عدم گیرکردن برگ و دانه.

🟤 چرا استرینر اهمیت دارد؟ (دید حرفه‌ای)

دو نکته کلیدی:

Mouthfeel کنترل‌شده → حس نوشیدنی نرم و یکنواخت روی زبان.

Visual Clarity → ظاهر شیشه‌ای و جذاب که فروش را بالا می‌برد.

در کافه‌ها فروشی که از ویترین می‌گذرد، اول با چشم شروع می‌شود. نوشیدنی شفاف=فروش بیشتر.

🟠 انواع استرینر

🔹 ۱. استرینر هاوثورن (Hawthorne)

معروف‌ترین مدل

دارای فنر دور تا دور

مناسب شییکر و میکسینگ‌گلس

بهترین ابزار برای کوکتل‌های یخی

فنر این مدل باعث:

کنترل سرعت خروج نوشیدنی

فیلتراسیون بیشتر

جلوگیری از خروج یخ خرد شده

🔹 ۲. استرینر جولِپ (Julep)

کلاسیک و ساده

بدون فنر

سوراخ‌کاری شده

مناسب نوشیدنی‌های سبک و بی‌پالپ

بهترین انتخاب کنار میکسینگ گلس

این مدل کمتر جریان نوشیدنی را محدود می‌کند.

🔹 ۳. استرینر فاین‌مِش (Fine Mesh – فیلتر ریز)

صافی تور فلزی بسیار ریز

برای نوشیدنی‌های میوه‌ای و دانه‌دار

همراه با هاوثورن استفاده می‌شود

ایده‌آل برای نوشیدنی بدون پالپ ۱۰۰٪

این مدل از خروج ریزترین بافت میوه و گیاه جلوگیری می‌کند.

🟡 استرینر مناسب بارسرد و باریستا

در بار استاندارد:

حداقل 1 هاوثورن + 1 فاین‌مش لازم است

حجم فروش بالا → جنس استیل ضدخش بهتر است

برای نوشیدنی‌های سبز، استرینر تورریز حیاتی است

اگر کار قهوه سرد انجام می‌دهید، استفاده از فیلتر فاین‌مش در کنار پارچه یا فیلتر کاغذی، روغن قهوه را کنترل و طعم را متعادل می‌کند.

🟣 جنس بدنه و طراحی

استرینر اصولاً از:

استیل 304 یا 430

گاهی با آبکاری رزگلد، مشکلی، طلایی

بعضی مدل‌ها دسته چوبی یا دسته سیلیکونی ضدلغزش

در مدل‌های حرفه‌ای، اهمیت دارد:

لبه‌های بدنه تیز نباشد

دسته Grip ضد تعریق داشته باشد

انعطاف فنر (HAWTHORNE) قابل تنظیم باشد

🟤 نکات فنی هنگام خرید

قابلیت شست‌وشوی صنعتی

ضدزنگ و ضدباکتری

وزن مناسب (نه سنگین، نه سبک)

تطابق با میکسینگ‌گلس و شیکر ملکویی

اگر در بار سرد ۳ نوشیدنی در یک دقیقه سرو می‌شود، مدل سنگین دست‌ را خسته می‌کند.

🟤 نگهداری و شست‌وشو

با آب داغ و شوینده ملایم شست‌وشو شود

فنرها خم نشوند

تور فاین‌مش در تماس با شکر کاراملی باعث رسوب می‌شود → تمیزکاری سریع

استیل را خشک کنید تا برق بدنه حفظ شود

🎯 مشتری هدف این محصول

کافه‌های حرفه‌ای

هتل و رستوران

کافی‌شاپ‌های تازه‌کار

علاقه‌مندان نوشیدنی خانگی حرفه‌ای

باریستا و قهوه‌کارهای نسل سوم

سیما اسحاقیان
نوشته شده در 1404/09/28 توسط سیما اسحاقیان
اشتراک‌گذاری
همچنین بخوانید...

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
جستجو
برای جستجو در نوشته‌های وب‌سایت، کلمه‌ی کلیدی مورد نظر خود را بنویسید و بر روی دکمه کلیک کنید.
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
پست الکترونیکی را بنویسید.
بایگانی نوشته‌ها
ارتباط با ادمین.قبل از خرید استعلام موجودی فراموش نشود.
ساخت فروشگاه توسط سایت پرتال